נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



 להקציף  שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, פודינג וניל וחלב עד לקבלת קרם אחיד.
 לתבול את הביסקוויטים בקערה שטוחה עם נס קפה ולהניח בתבנית שכבה אחת.
 להניח על הבסקוויטים כמחצית מהקרם.
 למרוח מעל הקרם שוקולד שהומס   קרם השוקולד וניתן לפזר גם קוקוס.
 להניח עוד שכבת ביסקוויטים טבולה בנס ושוב - סירופ....ניתן לשלב קוקוס.
לצפות את השכבה העליונה בקרם שוקולד ולפזר מעליו קוקוס לשים ניילון נצמד ולמקר כחצי שעה
 להגיש קר


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe373.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון