נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים את השמן בסיר,

 ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

 מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.

 מוסיפים את העגבניות, המים, רסק העגבניות ומערבבים היטב.

 מתבלים בפפריקה מתוקה ובמלח. מביאים לרתיחה,

 מנמיכים את האש ומבשלים עד שהפתיתים רכים ורוב הנוזלים נספגו להשאיר מעט רוטב.....

להגשה אפשרי מעט פטרוזילה קצוצה....


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe371.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון