ללחם......
שמים את הקמח בכערה שופכים את השמרים מעט סוכר מעט מלח שמים מים ולשים עד לקבלת מרקם אחיד
מכסים להתפחה של כשעה...לאחר מכן יוצרים כדורים כ7 יח ומתפיחים כחצי שעה.
למילוי.....
מתגנים את הבצל שמים את השומן בפנים ומזהיבים מוסיפים את הפטריות והזיתים לכרבע שעה טיגון תוך כדי עירבוב
עד לקבלת מרקם אחיד וזהוב מוסיפים מעט פפריקה אדומה והתבלינים לפי הטעם מוציאים וממתינים לקירור
לוקחים מערוך פותחים את כדורי הבצק ממלאים שמים כחצי ביצה קשה פרסה...וסוגרים
מורחים ביצה וסומסום ולתנור 180 מעלות כחצי שעה בודקים מידי פעם ובתאבון