נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית
שוטפים את תפוחי האדמה,  עד שהם. רכים. מניחים להצטנן, קולפים ומועכים בתוך קערה.
קוצצים את הבצל. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והפטריות עד להזהבה. מוסיפים לקערת תפוחי האדמה, מתבלים בפלפל שחור ומערבבים.
בקערהאחרת.מערבבים את היוגורט, אבקת המרק והמים. טורפים את הביצים, מוסיפים לבלילת האשל ומערבבים. שופכים את בלילת האשל על הירקות ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית מפזרים את שבבי גבינה הצהובה שגירדתם. אופים כ-40 דקות, עד שהפשטידה משחימה לגוון יפה  ושוב ממולץ לבדוק מידי פעם..


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe362.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון