נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



מחממים תנור 180 מעלות, ומשמנים תבנית מלבנית .שמים את הברוקולי לבישול של כ-10 דקות עד שהברוקולי מתרכך. מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים. חותכים את פרחי הברוקולי לחתיכות בינוניות.
מערבבים בקערה את הגבינות, היוגורט, הביצים והקמח. מוסיפים את הברוקולי, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים לתערובת אחידה.
משטחים את התערובת בתבנית, שמים את הגבינה הצהובה המגורדת כ-40-45 דקות, עד שהפשטידה יציבה ושחומה. מומלץ לבדוק מידי פעם...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe361.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון