נכתב על ידי: רז ממרוד
תאריך: 24/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

מרתיחים את המים ומוסיפים את פניני הטפיוקה. מבשלים עד שהטפיוקה הופכת שקופה. מסננים ומקררים. בסיר נפרד מביאים לרתיחה את חלב הקוקוס עם הסוכר ותמצית הוניל ומקררים. מוסיפים לרוטב את פניני הטפיוקה ומערבבים היטב. מעבירים לקערית הגשה, מוסיפים את הפירות ומעטרים בעלי נענע.


 
אודות המחבר

קייטרינג אסאדו בוצ'ר מתמחה בתחום עישון בשרים על כלל סוגיהם לאירועים שונים ומגוונים, במגזר הפרטי והעסקי כאחד.

ייחודה של קייטרינג אסאדו בוצ'ר טמון בשילוב המושלם שבין שימוש במוצרים מהאיכות הגבוהה ביותר, אופן הכנתם הבלתי מתפשר במעשנות מקצועיות המעניקות לבשר את הטעם הייחודי וצורת הגשה אסתטית – שילוב המקנה ללקוח הנאה טוטאלית מחווית בשרים ראשונה מסוגה בארץ. קייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשר הוא הסיפור, וזו הסיבה שאסדו "בוצ'ר" מעניקה חווית בשרים אמיתית, עם טעם בלתי נשכח. כדי להגיע אל התוצאה המושלמת, כל נתח בשר מקבל טיפול ייחודי, ללא קיצורי דרך. בין סוגי הבשר לבחירתכם: אנטריקוט, סינטה, פילה, אסדו וצלעות כבש וכן פרגית וחזה מולארד.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe36.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון