נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

לנקות את תוך הפלפלים

לקצוץ את הבצלים ולטגן אותם  לקבלת גוון זהוב להוסיף אותו לכל מרכיבי המלית.

לשטוף את האורז ולהוסיף אותו  לתערובת ולערבב הכל היטב. המילוי צריך להיות רטוב מאד.

 

מילוי ובישול

לצקת את הרוטב בתחתית הסיר. למלא את הפלפלים במלית, עד כדי 2/3 ולסדר אותם עומדים בצפיפות בסיר 

לבשל כ- 20 דקות  – על אש גבוהה. אחר כך להקטין את האש – בערך שעה.

להעביר לתבנית פיירקס- או חד פעמי – להשכיב את הפלפלים. לצקת מעל את הרוטב שנשאר בסיר ולהעביר לתנור  שחומם ל-250 מעלות  לכמה דקות לפני ההגשה

לשים לב שיהיה הרבה רוטב לפני הבישול .......

הצעת הגשה...לקצוץ פטרוזילה ולשים מעל...... בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe342.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון