נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 



שוטפים היטב את הסלק מכל שאריות חולחוצים לשניים ומבשלים במים.  מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים  את האש כחצי שעה- 40 דקות עד לריכוך מלא של הסלק.
לאחר שמתקרר, מנקים את הקליפה וחותכים לרצעועות אצבעות מוסיפים את רצועות הבצל הדקות, את הפטרוזיליה  קצוצה ואת התבלינים ומערבבים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe339.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון