נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 06/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טורפים את הביצים ויוצקים למחבט עים כפית שמן מטגנים במיקשה אחת לעיגול בגודל המחבט הופכים לקבלת גוון זהוב משני צידי החביתה.

מוציאים ונותנים לזה להתקרר

 מטגנים לדקה וחצי את רצועות הפלפלים ..רצועות דקיקות והמלפפון

יוצקים את הדבש עים הטיגון למשך חצי דקה ומוציאים

מניחים באמצע החביתה את מה שטוגן במחבט מוסיפים מעט עלים והגבינה כרבע גביע

מגלגלים לרול...בעדינות מצפים בביצה ואז בפירורי  הלחם עים השומשום בשמן עמוק

כדקה וחצי לא יותר

מוציאים מניחים על נייר סופג

להגשה...... מומלץ מאוד לארוחת בוקר.....

מעט מצע עלים בזיגוג דבש..

מקווה שיצא לכם כמו שלי זה היה כול כך טעים  ואווווו

תנסו...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe336.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון