נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שמים בבלנדר הצנוברים

לאחר מכן הפלפלים

לאחר מכן את הפטרוזליה והכוסברה

הפלפל שחור והמלח

יוצקים את השמן ולאט מוסיפים את הסוכר

לראות מרקם אחיד ומוכן

בתאבוןןןןןן


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe335.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון