נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שמים את הטונה בכערה

חוצים את הפלפלים לרצועות דקות ופנימה

המלפפון החמוץ גם לרצועות ולכערה

תירס הגרגירים לסנן ולשים בכערה את כול התכולה

לקצוץ פטרוזילה כרבע חבילה....שאני אומר רבע אני לא יודע איך זה בא כי תמיד זה משתנה הגודל של החבילה לכן ממולץ לקנות גוש קטיף}

לשים את התבלינים וכף הלימון

לערבב היטב

להגשה...... ממומלץ במרכז הצלחת עים פרוסות לימון דקיקות לקישוט


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe334.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון