חותכים את הבצל לרצועות דקות
בסיר או מחבט טפלון גדולה מטגנים את הבצל במחמאה כחצי חבילה עד לקבלת גוון זהוב
חותכים את הפירות היבשים ומכניסים לסיר מערבבים תוך כדי על אש רגילה
מכניסים את רצועות הפרגיות .....שימו לב רק לאחר שנשטפו היטב....
מוסיפים את הצנוברים בשלמותם..את הפיסטוק יש לחצות לחתיכות קטנות
מוסיפים את היין ככוס מביאים לרתיחה מעט פלפל שחור ממש קמקוץ וכנל למלח.. טיפה טיפה
מוסיפים את הסיאלן עד לקבלת תערובות סמיחה ממולץ לעמוד ליד הסיר ולדייק בזמן הבישול אחרתת זה ניהיה קרמל....
חוצים דף פילו ברוחב לגודל סביר לגילגול רול יפה....
מורחים בשכבה הראשנה מחמאה וחוזר חליליה ל3 דפי פילו מורחים את הדף האחרון ושמים מעט פירורי לחם{מונעים את ריטבות של הרוטב}
שמים מעט מהתערובת...לשים לב שלכול יח יהיה כמה רצועות פרגיות.
מורחים בשמן מעל הרול פסטיה.
שמים מעט שומשום ולתנור כ25 דקות על 170 ושמים לב עד לקבלת גוון זהוב ויפה
{להגשה}
מומלץ לחתוך באלכסון
וליצור מגדלים לזגג עים מעט טיפות סילן או רוטב מייפל סמיך
בתאבון