נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 04/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את הבצל לרצועות דקות

בסיר או מחבט טפלון גדולה מטגנים את הבצל במחמאה כחצי חבילה עד לקבלת גוון זהוב

חותכים את הפירות היבשים  ומכניסים לסיר מערבבים תוך כדי על אש רגילה

מכניסים את רצועות הפרגיות .....שימו לב רק לאחר שנשטפו היטב....

מוסיפים את הצנוברים בשלמותם..את הפיסטוק יש לחצות לחתיכות קטנות

מוסיפים את היין ככוס מביאים לרתיחה מעט פלפל שחור ממש קמקוץ וכנל למלח.. טיפה טיפה

מוסיפים את הסיאלן עד לקבלת תערובות סמיחה ממולץ לעמוד ליד הסיר ולדייק בזמן הבישול אחרתת זה ניהיה קרמל....

חוצים דף פילו ברוחב לגודל סביר לגילגול רול יפה....

מורחים בשכבה הראשנה מחמאה וחוזר חליליה ל3 דפי פילו מורחים את הדף האחרון ושמים מעט פירורי לחם{מונעים את ריטבות של הרוטב}

שמים מעט מהתערובת...לשים לב שלכול יח יהיה כמה רצועות פרגיות.

מורחים בשמן מעל הרול פסטיה.

שמים מעט שומשום ולתנור כ25 דקות על 170 ושמים לב עד לקבלת גוון זהוב ויפה

{להגשה}

מומלץ לחתוך באלכסון

וליצור מגדלים לזגג עים מעט טיפות סילן או רוטב מייפל סמיך

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe331.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון