נכתב על ידי: שירה הראל
תאריך: 03/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה-

בסיר גדול מטגנים את הבטטה והבצל, עד שהבצל מגיע לצבע זהוב,  מוסיפים לסיר את הג'ינג'ר השום והתבלינים.
מוסיפים לסיר את המים השמנת וחלב הקוקוס ומבשלים עד לרתיחה במשך 20 דקות על אש בינונית. לאחר מכן ממתינים שהמרק יתקרר, מעבירים למעבד מזון וטוחנים

תהנו :)


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe326.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון