נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שמים את העגבניות בסיר מומלץ טפלון

שמים את הסוכר

עד להמסה מלאה על אש בינונית

סוחטים לימון פנימה

על אש קטנה כ4 שעות לערבב מידי פעם

{לטעם מיוחד מוסיפים מקל קינמון}


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe323.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון