נכתב על ידי: רז ממרוד
תאריך: 24/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מכניסים את השפונדרה לתנור ל 15 דקות בחום גבוה (250 מעלות). מנמיכים את החום לנמוך מאוד (110 מעלות) וממשיכים לצלות עוד שעתיים.
2. מוציאים את התבנית, מוסיפים את היין, הפלפל והשום וממשיכים לצלות בחום נמוך עוד כשעה
3. מוצאים ומחלקים למנות לפי העצמות. משתמשים בנוזלים כרוטב. הארגנטינאים אוהבים לצלות בשעה האחרונה בצלים קטנים וקלחי תירס חלב עם האסאדו וכמובן להגיש את הבשר עם רוטב צ'ימיצ'ורי.


 
אודות המחבר

קייטרינג אסאדו בוצ'ר מתמחה בתחום עישון בשרים על כלל סוגיהם לאירועים שונים ומגוונים, במגזר הפרטי והעסקי כאחד.

ייחודה של קייטרינג אסאדו בוצ'ר טמון בשילוב המושלם שבין שימוש במוצרים מהאיכות הגבוהה ביותר, אופן הכנתם הבלתי מתפשר במעשנות מקצועיות המעניקות לבשר את הטעם הייחודי וצורת הגשה אסתטית – שילוב המקנה ללקוח הנאה טוטאלית מחווית בשרים ראשונה מסוגה בארץ. קייטרינג אסאדו בוצ'ר הבשר הוא הסיפור, וזו הסיבה שאסדו "בוצ'ר" מעניקה חווית בשרים אמיתית, עם טעם בלתי נשכח. כדי להגיע אל התוצאה המושלמת, כל נתח בשר מקבל טיפול ייחודי, ללא קיצורי דרך. בין סוגי הבשר לבחירתכם: אנטריקוט, סינטה, פילה, אסדו וצלעות כבש וכן פרגית וחזה מולארד.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe32.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון