נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


סיר שמן עמוק  ממתינים לרתיחה

שמים עלה בזהירות על השמן יוצקים ביצה  מעט מלח .מעט פלפל.מקפלים  מטגנים. עד לקבלת גוון זהוב

מוצאים על גבי נייר סופג{המון שמן האמת אבל לפעמים מותר }

בתאבון...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe318.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון