נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


צולים את סטייק האנטריקוט במחבט או מנגל דרגה צליה מדיום מדיום רייר {לפי הטעם מוסיפים מלח ופלפל}

מטגנים את הפלפלים רצועות דקיקות לדקה אחת לא יותר

פורסים את הסטייק לאצבעות דקים

מניחים על הטורטיה כ4 רצועות ו3 רצועות מכול פלפל

מגלגלים הכול יחד

טובלים בביצה

ולאחר מכן בפירורי לחם עים מעט שומשום שחור {מוסיף המון צבע למנה}

מטגנים עד לקבלת גוון זהוב

חוצים לחצי באלכסון לצורת הגשה עומדת

מפזרים בצלחת מעט פלפל שחור גרוס ומעט עלי מיקו ביבי


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe317.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון