נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים עיגולי קישואים דק

קוצצים בצל קצוץ

מטגנים את הקישואים עד לקבלת גוון זהוב

כנל הבצלים

מרתיחים 5 ביצים

מכניסים לבלנדר את הקישואים קודם מערבבים

לאחר מכן את הבצל

ואחרון את הביצים

שמים את המעט פ לבן והמלח והמיונז

נותנים עוד סיבוב  וזהו המעדן והמחמאות מוכנים בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe312.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון