נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מכינים אורז {שיטת הכנה רגילה..טיגון בשמן .מים רותכים כמות יחס 1 אורז 1 וחצי מים רותחים}

מכניסים את העדשים לסיר מים רותחים כ25 דקות לאחר שהושרו לילה קודם

מערבבים עים האורז את העדשים {לקילו אורז כ כוס אחת עדשים}

קוצצים בצל ומתגנים עד לקבלת גוון זהוב חום

מצרפים את הבצל לאורז והעדשים

קוצצים פטרוזילה דק{חופן}

ושמים את הצנוברים יחד עים הפטרוזילה מעט שמן זית ממש מעט

ופלפל ומלח לפי הטעם


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe309.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון