נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרתיחים את התפוחי אדמה כחצי שעה...ממולץ לבדוק עד לקבלת ריכוך מלא..

מטגנים בצל חתוך לקוביות קטנות

 להוציא  את התפוחי אדמה לקרר ולמעוך

להוסיף את הבצל לערבב היטב

 להוסיף מעט מרק עוף פלפל לבן ומלח לפי הטעם...מומלץ לגבי המלח..  מעט ולאחר מכן מוסיפים לפי הטעם

מעט שמן זית להוספת פריכות

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe308.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון