נכתב על ידי: מאור
תאריך: 28/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



 אופן ההכנה
חותכים את העוף לפיסות קטנות, לפחות 6-7 חתיכות מכל כרע. את השוק ל-3 חלקים, ואת הירך לפחות ל-3 ורצוי אפילו ל- 4
מחממים מעט שמן במחבת ומשחימים בה את נתחי העוף שיזהיבו יפה מכל צד
מוציאים ומניחים בצד
מכניסים לסיר (אם צריך להוסיף קצת שמן מוסיפים, אבל בדרך כלל יש מספיק) את הבצל, ומזהיבים
כשהבצל שקוף וריחני, מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומערבבים היטב.
אם החלטתם להשתמש בפלפל ירוק, קוצצים אותו דק דק ומוסיפים בשלב זה.
מוסיפים לסיר את חמאת הבוטנים וכוס וחצי מים, מביאים לרתיחה
מכניסים את חלקי העוף, נותנים לבעבע ברתיחה חזקה כחמש דקות
מנמיכים את האש, ומניחים להתבשל לפחות שעה.
לקראת סיום, ממליחים, מפלפלים בפלפל שחור, ואם רוצים - מוסיפים אבקת צ'ילי. מי שלא אוהב חריף יכול בקלות לוותר, אם כי קצת חריפות 'מקפיצה' החוצה את טעם הבוטנים.
נותנים להתבשל עוד כחמש דקות לאחר הוספת התיבול, ומכבים את האש


 
אודות המחבר

שף בכיר בחברת קייטרינג חוויה
http://catering-havaya.co.il

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe295.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון