אופן ההכנה
חותכים את העוף לפיסות קטנות, לפחות 6-7 חתיכות מכל כרע. את השוק ל-3 חלקים, ואת הירך לפחות ל-3 ורצוי אפילו ל- 4
מחממים מעט שמן במחבת ומשחימים בה את נתחי העוף שיזהיבו יפה מכל צד
מוציאים ומניחים בצד
מכניסים לסיר (אם צריך להוסיף קצת שמן מוסיפים, אבל בדרך כלל יש מספיק) את הבצל, ומזהיבים
כשהבצל שקוף וריחני, מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומערבבים היטב.
אם החלטתם להשתמש בפלפל ירוק, קוצצים אותו דק דק ומוסיפים בשלב זה.
מוסיפים לסיר את חמאת הבוטנים וכוס וחצי מים, מביאים לרתיחה
מכניסים את חלקי העוף, נותנים לבעבע ברתיחה חזקה כחמש דקות
מנמיכים את האש, ומניחים להתבשל לפחות שעה.
לקראת סיום, ממליחים, מפלפלים בפלפל שחור, ואם רוצים - מוסיפים אבקת צ'ילי. מי שלא אוהב חריף יכול בקלות לוותר, אם כי קצת חריפות 'מקפיצה' החוצה את טעם הבוטנים.
נותנים להתבשל עוד כחמש דקות לאחר הוספת התיבול, ומכבים את האש