נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 27/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


10 יח תפוחי אדמה אדומים{הדוד משה}

לחצות אותם לחצי עוביים שוים

להמיס חבילת מחמאה בגז{או מיקרו}

להצקת בתבנית

לפזר אבקת מרק בצל של קנור

להניח את התפוחי אדמה כלפי פנים{הקליפה כלפי חוץ]

למרוח שמן זית

לפזר אבקת מרק בצל

להכניס לתנור 180 מעלות  כ 25 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe286.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון