נכתב על ידי: יוני שרמן
תאריך: 17/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



1. מערבבים את כל החומרים פרט לצימוקים ותפוחי עץ.
2. משהים את הצימוקים במים למשך 10 דקות
3. מעבירים את הבלילה של העוגה לתבנית.
4. מסדרים את תפוחי העץ מעל לבלילה של העוגה.
5.לאפות בתנור (180°c) במשך כ-40 דקות.

הערות:
10 דקות לפני סיום האפייה  מפזרים צימוקים. מפזרים כף סוכר לבן מעל להכל
ניתן להוסיף קצת קינמון מלמעלה.


 
אודות המחבר

יוני שרמן - קייטרינג חלבי

מתמחה באירועי גורמה חלביים וקייטרינג חלבי.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe282.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון