נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 23/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

מטגנים את הפטריות, הבצל והגמבה עד להשחמה, עד שרואים שהבצל שקוף והפטריות רכות.

 

  מסירים מהאש ומסננים מנוזלים.
מוסיפים פטרוזיליה, גבינה, אשל, קמח ותבלינים ובוחשים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים ביצים ובוחשים היטב.
מעבירים התערובת לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני 40 דקות עד השחמה מלאה

 

בתאבון


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe28.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון