נכתב על ידי: יוני שרמן
תאריך: 07/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב היטב קמח + א. אפיה, להוסיף מלח, אבקת סוכר, חמאה מומסת וביצים. לערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד ולבסוף להוסיף את החלב.
לערבב היטב ולהשאיר את התערובת במקרר לנוח שעה.


 
אודות המחבר

יוני שרמן - קייטרינג חלבי

מתמחה באירועי גורמה חלביים וקייטרינג חלבי.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe273.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון