נכתב על ידי: idoB1978
תאריך: 06/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קוצצים את השום ומטגנים בשמן זית

מוסיפים כפית דבש וכפית צ'ילי גרוס.

מטגנים כ 1-2 דקות.

מוסיפים את הצנוברים ומטגנים עוד דקה.

מוסיפים את הגזר והבצל עד שהירקות רכים.

מוסיפים עוד כפית דבש ועוד כפית צ'ילי.

מוסיפים את האורז ומטגנים ל4-5 דק' תו"כ ערבוב עם הירקות

מוסיפים את הסויה ומטגנים 2 דק' נוספות.

יוצרים גומה במרכז הווק ומוסיפים את הביצים הטרופות.

כאשר הביצה מתחילה להתקשות מערבבים עם האורז ל 2-3 דק' נוספות


 
אודות המחבר

בן 32, אוהב לבשל בשביל הכיף שלי, מושפע רבות מהמטבח האיטלקי.

לא מפחד לנסות דברים חדשים, עד כמה שנראים מסובכים.

השילוב של מרכיבים איכותיים, והידיעה שבסוף יצא משהו טוב מכל זה רק גורמת לי להמשיך ולנסות

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe271.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון