נכתב על ידי: יואב גולן
תאריך: 02/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק גמיש שאיננו נדבק לידיים. מניחים כ-15 דקות.

2. קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה. מערבבים פנימה את הבשר, מתבלים ומבשלים כ-5 דקות. מצננים.

3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, וקורצים עיגולים בכוס או בחותכן עגול. מניחים כפית מהמלית במרכזו של כל עיגול, סוגרים לחצי סהר ומהדקים היטב.

4. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מגישים חם.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe267.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון