נכתב על ידי: idoB1978
תאריך: 29/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


פורסים את החציל והעגבניות לרצועות של 1 ס"מ.

את החציל טובלים בביצה ומכסים בפירורי לחם ומטגנים.

את העגבניה מטגנים גם כן, ללא פירורי לחם (עדיף מחבת סטייקים).

מסדרים בקומות (חציל-עגבניה-חציל-עגבניה-פרוסת פטה)

לרוטב:

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מגישים כאשר החציל והעגבנה חמים.


 
אודות המחבר

בן 32, אוהב לבשל בשביל הכיף שלי, מושפע רבות מהמטבח האיטלקי.

לא מפחד לנסות דברים חדשים, עד כמה שנראים מסובכים.

השילוב של מרכיבים איכותיים, והידיעה שבסוף יצא משהו טוב מכל זה רק גורמת לי להמשיך ולנסות

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe262.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון