נכתב על ידי: תמי לב
תאריך: 12/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טורפים ביצה 1 בקערה, מוסיפים לה מעט מים (כ-2 כפות), 1-2 שיני שום כתוש ומלח- פילפל לפי הטעם.

טובלים את פרוסות הלחם בבלילה ונותנים להם לספוג את הביצה למספר דקות.

בנתיים, פורסים את הפטריות ומחלקים את הפלפל המתוק ל4 רבעים.

מחממים במחבת מעט שמן זית וזורקים לתוכה את הפטריות והפלפל. קולים מעט עד שהפטריות מזהיבות.

מוציאים ושמים על נייר סופג.

מוסיפים עוד מעט שמן זית למחבת וכשהיא חמה שמים כל פעם 2 פרוסות לחם ספוגות בלילה ומטגנים מספר דקות משני הצדדים. כאשר הלחם השחים והביצה התבשלה מנמיכים את האש למינימום שמים על אחת מהפרוסות 2 רבעים של פלפל מתוק קלוי+ 2 פטריות פרוסות מטוגנות, מעל שמים 2 פרוסות גבינה לבחירתכם, מפזרים מעט זעתר ומניחים מעל את הפרוסה השנייה. מכסים את המחבת במיכסה ומחכים דקה- שתיים. 

חוזרים על הפעולה עם 2 הפרוסות האחרות ומקבלים 2 סנדוויצים מעולים!!!!!!!

בסה"כ כל העסק לוקח כרבע שעה.

אז שיהיה לכם בתאיבון!  :)


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe244.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון