נכתב על ידי: זיווה חיים
תאריך: 12/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה-

1. לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב.
2. משרים ברוטב את הכנפיים מספר שעות לקבלת הטעמים.
3. צולים על הגריל עד אשר הכנפיים שחומים ומבריקים.
4. במהלך הצלייה מברישים  את הכנפיים ברוטב.

בקערת ההגשה גדולה מניחים את הכנפיים על מצע של בצל ירוק ונהנים מארוחה מדהימה 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe242.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון