נכתב על ידי: יפית
תאריך: 11/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להשרות כשעתיים את הדג בקערה עם הרבה מיץ לימון ומלח. להניח את הדגים בתבנית עם הרוטב שמכינים ולאפות ב-200 מעלות עשרים וחמש דקות.

* מומלץ להגיש עם רוטב ויניגרייט: כפית חרדל, שן שום, כף וחצי מיונז, מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל, 2 כפות עשבי תיבול ומים לפי הצורך. תלוי במידת הסמיכות הרצויה).

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe241.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון