נכתב על ידי: דוקטור אורי עצמון
תאריך: 01/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מרתיחים את הפסטה במים חמים עם שמן, ומבשלים אותה אל דנטה. אחרי שהפסטה מוכנה שוטפים במים קרים ושמים בקערה.

2. חותכים את העגבניות המיובשות לקערה.

3. מוסיפים את הזיתים החתוכים לקערה.

4.  את גבינת הפטה או את הגבינה הבולגרית חותכים לקוביות ומוסיפים לקערה.

5. את הבזיליקום שוטפים וחותכנים לחתיכות יחסית גדולות, ושמים בקערה.

6. ומוסיפים שמן זית בנדיבות על כל המרכיבים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe236.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון