נכתב על ידי: עורכת דין דנה תדמור
תאריך: 14/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה-

את האורז מבשלים בסיר גדול, ולאחר שהאורז מוכן מוסיפים אליו את המשמשים, הצימוקים , השזיפים והבצל המטוגן.

ממשיכים בבישול האורז יחד עם כל המרכיבים ומוסיפים את הקארי, הכמון וטימין.

במקביל את העוף משמנים בשמן זית ומניחים אותו על נייר אפיה בתבנית אובלית בעלת דפנות

לאחר שהאורז מושחם, ומוכן לאכילה, ממלאים את תוכן העוף במחצית ממילוי האורז .

במחצית השניה של כמות האורז, מרפדים את התבנית ועל האורז מניחים את העוף הממולא שייספוג את טעמי העוף במשך הבישול.

את הדבש/סילן שופכים על העוף על מנת לתת לו מתיקות וגוון מושחם ויפה.

מפזרים על כל התבנית עלי רוזמרין ומכניסים לתנור שחומם מראש ב180 מעלות לשעתיים וחצי עד להשחמה מלאה.

שיהיה המון המון בתאבון

תהנו :)))


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe224.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון