נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 08/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנת עוף בתנור היא פשוטה מאוד יש להכין תערובת תיבול בעזרת שמן זית, פפריקה, רוזמרין, מלח ופלפל. לאחר מכן למרוח את התיבול על כרעי העוף ועל תפוחי האדמה, להניח בתבנית את העוף ומסביב לפזר שיני שום שלמות, פרוסות בצל ועגבניות שרי.
להכניס לתנור ל-45 דקות בחום בינוני

להגיש ולהנות


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe221.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון