נכתב על ידי: מירה
תאריך: 21/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכין תערובת לציפוי העשויה מפירורי לחם כפית פפריקה מתוקה קצת 4 כפות שומשום

לדפוק את השניצלים לעובי דק להכין ביצה בקערה לערבב כמו לחביתה להוסיף שום כתוש ומעט מלח
לטבול בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ולטגן

השניצל טעים בטירוף ונחטף מעולה לאירוח או למסיבות אפשר גם להכין שניצלונים קטנים שזה יראה כמו חטיף

 


 
אודות המחבר

אוהבת לבשל  ולאפות כל מיני סגנונות ואתם מוזמנים לנסות גם כן

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe209.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון