בסיר על להבה נמוכה לטרוף חלמונים (במטרף יד), חצי כוס סוכר וחלב ולהביא לנקודת הרתיחה בלבד תוך בחישה. להוריד מהאש. לערבב את הג`לטין עם כף סוכר ולהוסיף לתערובת החלב בהדרגה תוך כדי בחישה מתמדת. מחזירים לאש עד לנקודת הרתיחה בלבד תוך כדי ערבוב. לקרר. מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים לתערובת בערבוב עדין בעזרת המטרף. מקציפים את השמנת עם סוכר הוניל ומכניסים לתערובת בעדינות. מניחים שכבה או שתיים של פתי בר בתחתית התבנית ושופכים מעל את התערובת. מכניסים שכבה שניה של פתי בר לתוך התערובת (לדחוף פנימה עם האצבעות). מפזרים מלמעלה שוקולד מגורר. כמובן שאפשר לפזר אגוזים אם רוצים. ניתן להשתמש גם בסירופ שוקולד. ללקק ת`אצבעות.