נכתב על ידי: אלינוער
תאריך: 09/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה, מערבבים את מרכיבי הבצק לתערובת אחידה.   מוציאים את תפוחי העץ מהמחבת ושומרים את הסירופ.   מניחים מספר פרוסות תפוחים ומעט מהרוטב מעל.     יוצקים מתערובת הבצק מעל התפוחים (2/3 מנפח התבנית) ומכניסים לתנור לכ 24 דקות או עד שקיסם הנכנס לעוגה יוצא נקי.             הופכים כל תבנית ומניחים את העוגות במגש הגשה. שופכים מעל מעט מהסירופ.  נהדר עם גלידה וניל או עם קצפת.     בתיאבון.   לא אחראית על הקלוריות ולא על מצב המותניים.


 
אודות המחבר

בת אנוש רגילה שאוהבת את המטבח מגיל קטן

מקווה שתהנו מכל ביס, בדיוק עמו שאני אוהבת להכין :-)

בואו לבקר אותי בבלוג שלי - ראי/ה כתובת אתר

אלינוער

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe198.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון