1. בוחשים את הגבינה עם הקורנפלור, האינסטנט, השמנת החמוצה והחלמונים (ניתן גם להקציף חלמונים בנפרד) 2. מקציפים את 6 החלבונים עם 1/2 כוס סוכר ומוסיפים בתנועות עטיפה לתערובת. 3. משמנים תבנית עגולה (26) ואופים כ- 10 דקות בחום גבוה ואח"כ כשעה בחום נמוך. 4. לאחר שהעוגה התקררה מקציפים שמנת מתוקה, עם אינסטנט פודינג, חלב וסוכר ומורחים על העוגה. 5. ניתן למרוח מעל שכבה זו ריבת פירות יער, ריבת חלב ועוד.
הנה לכם עוגת גבינה אפויה נהדרת וקלה להכנה, תהנו!