נכתב על ידי: דיויד שילד כהן
תאריך: 05/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

1.לפרוס את החציל לפרוסות
2.בקערה קטנה טורפים  את הביצים עם מים ומטבלים לפי הטעם 
3. לטבול כל פרוסת חציל בביצה ולטגן בשמן  עד להזהבה קלה
4. להניח חצי מכמות פרוסות החציל בתבנית
5.למרוח על כל פרוסה מעט פסטו אוממרח עגבניות 
6.בקערה לערבב את כל סוגי הגבינות עד לקבלת מרקם אחיד
7. להניח פרוסת חציל נוספת על כל פרוסה 
8. כאשר התבנית מסודרת לבזוק מעל מלח גס, פלפל שחור גרוס וגבינה צהובה מגורדת.
9.להכניס לתנור שחומם מראש לכ10 דקות

בתאבוןן

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe190.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון