נכתב על ידי: RotemG
תאריך: 26/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מתחילים בהכנת הרוטב בסיר- מטגנים את הבצלים עד להשחמה, חותכים את העגבניות ומוסיפים וכן את שיני השום. לאחר שהעגבניות מתחילות להוציא נוזלים מוסיפים את רסק העגבניות, תיבול- מלח,פלפל,פפריקה ועלי בזיל ומים רתוחים עד לגובה של הפלפלים. בקערה נפרדת מערבבים את הבשר הטחון עם אורז ותיבול. חותכים את הראשים של הפלפל ומנקים את הגרעינים מבפנים. ממלאים את הפלפלים בבשר ומעמידים אותם בתוך הסיר כך שהמים כמעט ומכסים אותם. מבשלים על אש בינונית כ-40 דקות.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe182.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון