מבשלים את העצמות והבשר בסיר לא גדול תוך הורדת הקצף. במחבט עם מעט שמן מטגנים את הבצל והגזר עד הזהבה. מוסיפים את רסק עגבניות, שום כתוש, סוכר, מלח ופלפל ממשכים לטגן תוך ערבוב כ10 דקות. כשהבשר מוכן מוצאים אותו ושוטפים קצת. מסננים את מי הבישול לסיר גדול. מוספים לסיר את תוכן המחבת, הבשר עם העצמות, עגבניות, , שיני השום ,עלי דפנה ות.אדמה במידת הצורך מוסיפים מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות. מוסיפים את האורז, פלפל חריף ממשכים לבשל עד שהאורז ות.אדמה מוכנים. מוסיפים את הפטרוזיליה. כוסברה ושמיר לבישול קצר של דקה.