נכתב על ידי: מרק
תאריך: 23/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את העצמות והבשר בסיר לא גדול תוך הורדת הקצף. במחבט עם מעט שמן מטגנים את הבצל והגזר עד הזהבה. מוסיפים את רסק עגבניות, שום כתוש, סוכר, מלח ופלפל ממשכים לטגן תוך         ערבוב כ10 דקות. כשהבשר מוכן מוצאים אותו ושוטפים קצת. מסננים את מי הבישול לסיר גדול. מוספים לסיר את תוכן המחבת, הבשר עם העצמות, עגבניות, , שיני השום ,עלי דפנה ות.אדמה  במידת הצורך מוסיפים מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות. מוסיפים את האורז, פלפל חריף ממשכים לבשל עד שהאורז ות.אדמה מוכנים. מוסיפים את הפטרוזיליה. כוסברה ושמיר לבישול קצר של דקה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe180.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון