נכתב על ידי: זיוה
תאריך: 16/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לפרוס נייר אפייה על תבנית תנור, לפרוס בצל ולהניח  על נייר האפייה,לשמן מעט את הבצל. לתבל את הדגים ולמרוח בתערובת של מיונז וקטשופ מבפנים ומבחוץ. לשים בתוך הדג ומסביבו שיני שום להניח סביב הדגים תפוחי אדמה וגזר שבושלו מעט וכן פרוסות של פלפלים ואת העגבניות. לתבל במלח ופלפל לכסות בנייר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe165.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון