נכתב על ידי: זיוה
תאריך: 16/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  טוחנים 2 בצלים חיים ומעט בצל מטוגן יחד עם הדג, במערבל מערבבים את בשר הדג והבצל עם פלפל לבן 3 כפות סוכר מלח ו3/4 כוס מים פושרים מוסיפים ביצה + 2 חלבונים ומערבלים, טועמים ומתבלים שוב. מרתיחים מים ומבשלים בהם את הבצל המטוגן מוסיפים למים מלח פלפל לבן וכף סוכר מהתערובת יוצרים קציצות. מומלץ להגיש עם תפוח"א קרים ועם חזרת לאוהבי החריף


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe164.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון