נכתב על ידי: דיויד שילד כהן
תאריך: 15/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה: לנתחי עוף בחרדל דבש וטימין.

מערבבים טוב טוב את המיונז החרדל הדבש הזנגויל והטימין בכלי נפרד.
כאשר מסיימים לערבב מורחים את הרוטב על נתחי העוף בצורה קפדנית ומשרים את העוף בתוך הציר למשך שעתיים במקרר.
לאחר שעתיים אנחנו מניחים את העוף על רשת אפייה בתוך תבנית ואופים למשך 40 דקות בתנור שחומם מראש לטמפ' 180 מעלות. מקררים ומגישים.

קל, כפי וטעים מאוד- תבלו


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe158.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון