לכל אומה יש את הקונץ הייחודי לה; הרומנים ממלאים את הפלפלים בבשר, ירקות ואורז, הערבים ממלאים בבשר עגל או בשר כבש ואורז, היוונים מאמינים במנה צמחונית יותר וממלאים את הפלפל באורז, עגבניות, תפוחי אדמה ועשבי תיבול, וההונגרים ממלאים בבשר טחון ומבשלים ברוטב עגבניות.
לא משנה מהיכן אתם או מהיכן הגיעו ההורים והסבים שלכם, אם אתם ישראלים בטח טעמתם לפחות פעם אחת בחייכם פלפלים ממולאים. ואם הם היו טעמים - בוודאי הבטחתם לעצמכם שתכינו גם אתם את המנה בהזדמנות הראשונה שתקרה בדרככם.
ייתכן וכבר ניסיתם את מזלכם וכבר הכנתם פלפלים ממולאים, אולי אפילו יצא לכם לא רע. אך האם אתם יודעים כל מה שאתם צריכים לדעת על הכנת פלפלים ממולאים? האם אתם יודעים איך מכינים פלפלים ממולאים מושלמים?
ריכזנו עבורכם טיפים נהדרים שיעזרו לכם להכין פלפלים ממולאים נפלאים ואף הוספנו מתכון מנצח. אם תעקבו אחרי כל ההמלצות, תקבלו מנת פלפלים ממולאים שתגרום לסועדים ללקק את האצבעות ולבקש עוד ועוד ועוד. אז יאללה בואו נתחיל...