נכתב על ידי: ענת מלכי
תאריך: 27/12/2018
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשטוף את העדשים במים ולהכניס לסיר.

להוסיף את כל הירקות מקולפים ושלמים. (למעט בצל אחד)

להוסיף כף מלח גס.

למלא את הסיר במים עד שהם מכסים את הירקות וקצת יותר.

להרתיח את הסיר ולאחר הרתיחה ולהעביר לאש קטנה למשך שעה.

את הבצל הנותר לקצוץ ולטגן.

לאחר 3/4 שעה של בישול לקחת מסננת ולהעביר דרכה את השמן שבו טוגן הבצל. (לא מעבירים את הבצל המטוגן עצמו).

מערבבים, מכסים וממשיכים בבישול עוד חצי שעה.

בתאבון!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1533.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון