לכל אחד יש את הסוד הזה שהוא אוצר בתוכו והוא לא רוצה לחלוק עם אף אחד, כי הסוד הזה מקנה לו איזה שהוא יתרון בעולם. זה יכול להיות פעולה עסקית מסוימת בעולם העסקים שמייצרת עבור המבצע אותה יתרון תחרותי על המתחרים, זה יכול בעולם הדייטינג, למשל, בושם מסוים שנשים יודעות שתמיד "מפיל" את הגברים לרישתן, וזו יכולה להיות בדיחה מסוימת שתמיד שוברת שתיקות מביכות.
איך מכינים?
1. תחילה צקו חלב לקערה והטבילו בה את הביסקוויטים.
2. בתחתית תבנית מרובעת הניחו את שכבת הביסקוויטים הראשונה. היא תהווה את הבסיס לעוגה.
הכנת הקרם:
כעת יש לערבל עם מיקסר בקערה את השמנת, הפודינג, אבקת סוכר, קליפת לימון, תמצית וניל ואת הגבינה. ערבלו עד אשר מתקבלת תערובת אחידה ויציבה.
הרכבת העוגה:
כסו את שכבת הביסקוויטים הקיימת בתחתית התבנית בשליש מכמות הקרם,ושטחו את הקרם. טבלו עוד ביסקוויטים בחלב והניחו אותם על שכבת הקרם – בצפיפות. כסו את שכבת הביסקוויטים בעוד שכבת קרם (שליש) ועשו זאת שוב כאשרשכבת ביסקוויטים היא השכבה האחרונה. (השאירו קרם לאחר כך).
כעת מלאו שק זילוף בקרם שנותר לכם והזליפו עיגולי קרם צפופים על שכבת הביסקוויטים האחרונה.
כסו ואחסנו את העוגה למשך לפחות 6 שעות, המצב האידאלי הוא, כאמור, אחסון ללילה שלם.
לפני ההגשה עטרו את העוגה בקליפת לימון מגורדת.
הגישו (והתחילו לקצור מחמאות??).
בתאבון!