מפשירים את הדג ומשרים במיץ לימון משומר כחצי שעה . שוטפים וסוחטים מהנוזלים היטב. טוחנים את הדג יחד עם הבצל והשום. מוסיפים את הכוסברה, ביצים ופירורי לחם . מתבלים עם כף כמון ומלח ומערבבים היטב. מכניסים את הבלילה לחצי שעה למקרר. יוצרים כדורים ומטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה. בסיר : מכניסים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, השמן . חותכים את העגבניות הבשלות לרבעים ומוסיפים לבלילה. מתבלים בסוכר ,בקימל, כף כמון,עלי דפנה מלח. מבשלים כחמש דקות על אש גבוהה. מוסיפים כוס וחצי מים , מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה על להבה נמוכה. מוסיפים את קציצות הדגים ומבשלים עוד כ- 7 דקות. המתכון מאתר: http://iris-matkonim.com/ ניתן לצפות שם בתמונה
|
|
|
אודות המחבר
|
|
באתר תמצאו מתכונים למגוון מאכלים: אוכל ישראלי, מזרחי , הודי, אוכל לילדים ועוד, מתכונים אשר שונו, שופרו ושודרגו . טיפים והמלצות אישיות ממני, שמש טליגאון איריס מנסיון של שנים, בנוסף באתר מתכונים שעברו דורות במשפחתי אשר מוצאה מהודו. בהצלחה ובתיאבון,
|
|
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
|
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe153.aspx
|