נכתב על ידי: shlomi
תאריך: 06/03/2014
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותחים בצל וזורקים למחבת עם מעט שמן זית ומחכים שהוא יגיע לצבע זהוב

לאחר מכן חותחים את העגבניות לריבועים גדולים וזורקים מחבת ומחכים שהן יהיו רכות

מקשקשים את הביצים בקערית וזוקים למחבת עם שער הבלילה

מכסים עם מכסה ומחכים שירתח

כשהשקשוקה מתחילה לבעבע -- >  ניתן להגיש

*מתכון מבית אתר בישולים*


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1513.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון