נכתב על ידי: לימור
תאריך: 31/01/2014
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קוצצים את הבצל , חותכים את הגזר לקוביות ואת השום לפרוסות.

את הבשר פורסים לקוביות  בגודל 1 ס"מ.

מחממים שמן בסיר מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הגזר

ומטגנים 1-2 דקות, מוסיפים את השום.

מוסיפים את קוביות הבקר ומטגנים 3-4- דקות להשחמה קלה.

מוסיפים מים רותחים מקומקום.

מתבלים בבפלפל שחור פפריקה ומלח לפי הטעם.

בסיר לחץ, המרק מוכן תוך 30 דקות.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1512.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון